Hoe werken wij

Administratie Belasting Advies Buro "Renard" is een middelgroot administratiekantoor welke zich voornamelijk richt op het midden en kleinbedrijf.
Een kantoor dat zich kenmerk door klantgerichtheid, deskundigheid, eerlijkheid en flexibiliteit.

Veranderingen in belastingen, strengere regelgeving, financiering. Vrijwel elke ondernemer heeft met deze ontwikkelingen te maken. Administratie Belasting Advies Buro "Renard" neemt u deze zorgen uit handen. Door haar doelstelling, alle administratieve, boekhoudkundige en belastingtechnische zaken in samenwerking optimaal te verzorgen, kunt u zich volledig concentreren op uw eigen onderneming.

Hoe uitgebreid de dienst is die wij leveren wordt in onderling overleg afgesproken. Zo zijn we instaat een hoogwaardig dienstenpakket aan te bieden dat geheel op uw wensen wordt afgesteld.
 

De kosten worden bepaald op een jaar bedrag zodat u precies weet waar u aan toe bent, en achteraf niet voor financiŽle verrassingen komt te staan.

Uw administratie uit handen geven is een kwestie van vertrouwen, want vaak komen ook de privť-uitgaven onder de aandacht. Administratie Belasting Advies Buro "Renard" is al meer dan 25 jaar voor veel bedrijven een betrouwbare partner gebleken op het gebied van administratieve dienstverlening.

 

terug